Har du hittat hit är det för att du fått en länk från mig. Jag listar här några säkra tips. Anledningen till att jag inte skickar ut det via e-post, är att jag förhoppningsvis blir ägare till någon av dessa åtråvärda saker då och då.

Det första jag listar är en singelbox. Det är Ebba Gröns samlade singlar som gavs ut i april på Record Store Day. Som bonus är en singel som endast finns i denna box – två låtar från gruppens allra första spelning.

Ebba Grön – singlarna
Ebba Grön – singlarna

Nästa sak är något som aldrig kommer att bli klart. Det är saker som kan relateras till den svenska proggrörelsen. Affischer, tidskrifter, skivor jag inte redan har (jag har faktiskt nästan bara de allra mest kända), knappar, tidningsurklipp … you name it. Av särskilt intresse är saker från Uppsala Musikforum. Som denna stödaffisch, exempelvis:

Stödaffisch för Uppsala Musikforum
Stödaffisch för Uppsala Musikforum

På ungefär samma tema kan jag också berätta att jag gärna kompletterar den Konsum-servis jag påbörjat. Just nu har jag bara sex halvtallrikar med ordet ”konsum” (ja, litet ”k”), men det får gärna bli mer, som sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.