Bygga åt bostadsrättsföreningen

Vår gård en riktigt kall januarimorgon
Vår gård en riktigt kall januarimorgon

Eftersom jag nu arbetar med att bygga webbplatser, kändes det rätt naturligt att kontakta den egna bostadsrättsföreningen som i dagsläget saknar webbplats. Igår besökte jag ett styrelsemöte, och det var en både trevlig och givande träff.

Jag berättade att jag kunde installera en webbplats väldigt fort, lägga in material som de hittills bara kopierat upp och därefter hålla en kort introduktion till de som behöver agera redaktörer för webbplatsen.

Det blev väl mottaget, och styrelsen pekade själv på att det fanns en bunt saker som de helst skulle slippa få telefonsamtal om eller regelbundet behöva skicka till mäklare och andra intresserade. Om det finns på webbplatsen kan folk hjälpa sig själva.

Det är skönt när man slipper fokusera så mycket på det tekniska när man pratar med uppdragsgivare. Visst krävs det teknik, men min roll är att ta hand om det och sedan förmedla de få tekniska kunskaper uppdragsgivaren behöver för att ta hand om sin roll som redaktör.

Den roligaste biten är alltid när man diskuterar vad uppdragsgivaren ska ha sin webbplats till. Då börjar de tänka rejält, och jag återkopplar på deras idéer. Den fasen har de påbörjat själva, och det är jättebra. Då får jag vara med och skapa de där idéerna som är lite extra. Det ser jag fram emot.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *